The Shift - enkel dvd

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789076541631
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Auteur: Wayne Dyer

Wat is het doel van jouw leven?

Waarom hebben de ambities die ik had mij geen vervulling geschonken? Hoe creëer ik een leven vol betekenis, zin en inhoud? En moet ik mijn ambities dan overboord zetten?

In deze meeslepende film, waarin we de levens van diverse mensen volgen, motiveert Wayne Dyer ons om het werkelijke doel van ons leven te vinden.

DE FILM VAN WAYNE DYER

* De uitgebreide versie, volledig Nederlands ondertiteld

* Een 2 uur durende speelfilm die blijft boeien

* Geregisseerd door Michael Goorjian

* Met prachtige muziek van Christopher Ferreira en geweldig leuke songs van Ethan Lipton en zijn orkest

LET OP: dit is de simpele versie ZONDER het bonusmateriaal met drie uur aan interviews, niet-gebruikte scenes en muziekvideo's.

In de eerste jaren van ons leven leren onze ouders en de maatschappij ons dat prestaties, wereldlijk succes en materiële welvaart het doel zijn van ons leven, en bepalen hoeveel wij waard zijn. Maar de meeste mensen bereiken op een gegeven moment een punt in hun leven waarop ze zich afvragen: is dit alles?

Dat is de start van de innerlijke reis van ambitie naar betekenis, zin en inhoud in ons leven. Deze indrukwekkende verschuiving - the Shift, waarin je het werkelijke doel van je leven ontdekt, is het onderwerp van deze meeslepende film.

Door de herkenbare verhalen van een harde zakenman, een toegewijde moeder en een gefrustreerde regisseur toont deze boeiende, inspirerende film hoe je zelf een leven vol betekenis, zin en inhoud creëert.

Lees meer