ShoppingTomorrow Werk aan de (web)winkel!

werk aan de (web)winkel!

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
17,50
Met 5% studentenkorting
Voor 16,63 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789076051413
Uitgever: Beerens Business Press B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jorij Abraham, Corinne Poort & Richard van Welie
Druk: 1
Pagina's: 256
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Bedrijfsomgeving
NUR: Management algemeen

In 2013 hebben de experts van ShoppingTomorrow een stip aan de horizon gezet door de consument van 2020 zo goed mogelijk in beeld te brengen. Vervolgens hebben ruim 660 experts uit de retail-, reis- en financiële sector in 2014 de weg hiernaartoe geplaveid. Het afgelopen jaar zijn de expertgroepen aan de slag gegaan om gezamenlijk concrete vraagstukken binnen het Nederlandse bedrijfsleven onder de loep te nemen.

Werk aan de (web)winkel!

Het onderzoeks- en actieprogramma ShoppingTomorrow is geïnitieerd door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels, en wordt ondersteund door 24 branche- en belangenverenigingen, van de ANVR (reizen) tot en met het Verbond van Verzekeraars.

In 2015 hebben 400 experts verdeeld over 20 expertgroepen bluepapers opgeleverd waarin zij antwoorden geven op actuele uitdagingen en vraagstukken. Deze bluepapers zijn gebundeld in dit tweede ShoppingTomorrow-boek, waarmee de organisatie Nederlandse bedrijven verder wil helpen door ze praktische handvatten aan te reiken. Op deze manier verbeteren we de concurrentiepositie van de Nederlandse retail en gaan we samen goed voorbereid de toekomst tegemoet.

"ShoppingTomorrow is een wezenlijk naslagwerk dat je niet mag missen om je klanten op de voet te volgen en de concurrentie een stap voor te blijven"

Floris Regouin, Head of Digital Marketing, Samsung

"Iedereen koopt online. En iedere ondernemer is zich inmiddels ook bewust van de kracht van online. De klant staat meer centraal dan ooit tevoren. ShoppingTomorrow inspireert en geeft handige adviezen hoe jij online én offline echt de kanse n kunt benutten"

Jeroen van Camp, Manager Bezorging, Coolblue

"Naast een toekomstvisie biedt ShoppingTomorrow ook een duidelijk en bruikbaar inzicht in de consumenten en organisaties van nu"

Joris Stigters, Manager Online Marketing, wehkamp.nl

"Dankzij ShoppingTomorrow bundelen honderden doorgewinterde professionals hun krachten om kennis te delen én om van elkaar te leren. Hun toewijding en plezier om samen de Nederlandse retail verder te helpen met e-commerce spat van de pagina's"

Manuel Buskop, Commercieel Directeur, BCC

Lees meer