ShoppingTomorrow

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789076051390
Uitgever: Beerens Business Press B.V.
Pagina's: 452

Bent u klaar voor de consument van 2020?

"Hoe winkelt de consument in 2020 en hoe kan B2C ondernemend Nederland succesvol inspelen op de grote veranderingen die gaan komen?" Met deze vraag vertrokken ruim 660 experts uit de retail-, reis- en financiële industrie op een onderzoekstocht, Shopping2020. Dit boek is het resultaat van twee jaar onderzoek en de praktijkervaring van dertig expertgroepen die heel B2C verkopend Nederland vertegenwoordigen.

Het onderzoeks- en actieprogramma Shopping2020 is geïnitieerd door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels, en wordt ondersteund door 24 branche- en belangenverenigingen, van de ANVR (reizen) tot en met het Verbond van Verzekeraars. Shopping2020 is gestart om de grote veranderingen in de markt, het consumentengedrag en de technologie in kaart te brengen en een toekomstbeeld te schetsen. Hiermee willen we de Nederlandse retailers voorbereiden op de consument van 2020 en de e-commercegiganten die vanuit het westen en oosten op ons land afkomen.

Na het lezen van dit boek weet u welke veranderingen eraan komen en hoe u uw organisatie klaarstoomt voor de consument van de toekomst.

Lees meer