Volle maan inspiraties Boek + cd Twaalf bezinningsteksten van MORYA + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

Voorzijde
Achterzijde
21,00
Met 5% studentenkorting
Voor 19,95 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789075702590
Verschijningsvorm: Hardback
Auteur: Geert Crevits
Druk: 1
Pagina's: 96
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
NUR: Spiritualiteit

Volle maan inspiraties

Boek + cd

Twaalf bezinningsteksten van MORYA

+ cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

Morya zegt...

"De innerlijke kant van jouw leven is heel belangrijk. Als je naar buiten gaat, naar de dingen toe, iedere dag, dan ben je wel bezig, maar het is belangrijk om te proberen in een concentratie te komen met jezelf; niet zozeer met de dingen om je heen. Dit kan natuurlijk ook, maar je komt pas in een evenwicht in het leven wanneer je naar jezelf durft te kijken, wanneer je naar binnen durft te gaan ├Čn jouw leven."

Morya's bezinningsteksten zijn altijd verrassend praktisch, eenvoudig en toch diepgaand. Het perspectief van de Meester werpt een verfrissende blik op je leven, je problemen en je vragen, zodat je met een nieuwe visie tegen de dingen aan kan kijken.

De teksten in dit boekje werden telepathisch ontvangen door Geert Crevits (1944-2012). Op de cd hoor je Geert die de teksten live uitspreekt tijdens het ontstaan ervan.

In dit boekje worden twaalf van de mooiste 'volle maan boodschappen' gebundeld. Luchtig vormgegeven, met kleine paragrafen afgewisseld met citaten en illustraties.

Lees meer