Bewust handelen / druk 2

Voorzijde
Achterzijde
22,00
Met 5% studentenkorting
Voor 20,90 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789075702286
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Morya & Geert Crevits
Druk: 2
Pagina's: 200
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2007
NUR: Spiritualiteit

Meester Morya zegt:

"Het leven is eeuwig. Het was, het is en het zal zijn, en daarmee bedoel Ik: jouw leven is eeuwig. De innerlijkheid en de uiterlijkheid moeten samen komen in het leven. Dat is een moeilijk iets, want vaak is de mens zich niet bewust van de innerlijke kracht, de innerlijke draagkracht die hem bezielt..."

De boeken van Morya, dat is spiritualiteit van de hoogste plank, uitgelegd in eenvoudige taal. Of je het boek nu leest als spirituele studie, in stukjes als korte bezinning of puur uit nieuwsgierigheid, je haalt er keer op keer inzicht uit en wijsheid die je kan vatten en toepassen in je dagelijks leven. Morya gaat geen enkel onderwerp uit de weg en schetst met zijn genuanceerde woorden een diepgaand beeld van de werkelijkheid van het leven en de wereld, dat telkens opnieuw antwoorden verschaft, zowel op kleine problemen als op grote levensvragen. Veel van de tekst is heel praktisch gericht, met inzichten en oefeningen die je in je leven kan toepassen.

De "Morya Wijsheid" boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Bewust handelen" vind je de volgende hoofdstukken:

Handeling en bezinning

Veranderingen op deze aarde

De Goddelijke Hiƫrarchie in je leven

Eenzaamheid en relaties in de Westerse maatschappij

Kracht in jezelf

Krachten in de maatschappij

De Meester en de kracht

Over liefde en seksualiteit

Liefde en bewustzijn

Kracht en vormelijkheid

De manier van liefhebben

De bedoeling van de Meester

Lees meer