Premananda Satsang 3

Voorzijde
Achterzijde
12,40
Met 5% studentenkorting
Voor 11,78 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789075702248
Auteur: Sri Swami Premananda
Pagina's: 192

Interview met een Oosterse Meester

"Je niet gekwetst voelen is de eerste stap in spiritualiteit. Het is heel moeilijk om andere mensen te veranderen, maar jezelf kan je veranderen als je goed je best doet. Maak je geen zorgen over wat anderen zeggen of denken. Spreek altijd op een positieve manier. Door je woorden zou je altijd goedheid, vriendelijkheid en liefde moeten verspreiden. Als je je mond opendoet, zorg dan dat er iets goeds uitkomt."

Swami Premananda is een verlichte meester uit het Oosten die spirituele zoekers aanmoedigt om het Goddelijke in zichzelf te vinden. Zijn naam betekent meester van goddelijke liefde (Prema) en opperste geluk (Ananda).

Swami geeft vele leringen die de mensheid helpen een gelukkig, gezond en harmonieus bestaan uit te bouwen. De mensen die zijn praktische en absoluut niet wereld¬vreemde richtlijnen volgen, zijn te vinden in alle delen van de wereld. Zij behoren tot alle rassen, volkeren en religies. Swamiji's onderricht is universeel. Het omvat alle religies en kan niet gezien worden als behorende tot één wel¬be¬paalde methode of systeem. Zijn scholingsweg is spontaan, natuurlijk en praktisch. Zijn voornaamste voorschriften zijn: liefde voor het Goddelijke onder de vorm of gedaante die je zelf verkiest en zuivering van de geest door dienstbaarheid of door eenvoudige spirituele praktijken. Al zijn raadgevingen draaien rond het voortdurend in gedachte houden, in elke handeling en op elk moment, van de Goddelijkheid in je eigen hart.

Elk Satsang-boek bestaat uit 52 aparte teksten over allerlei onderwerpen.

De schrijfstijl is onomwonden en eenvoudig, wat gezegd wordt essentieel.

Elke tekst en dus ook elk boek is een eenheid op zich.

Perfect om je af en toe een kort moment te verdiepen.

Lees meer