Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan

zicht op je zielsplan

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789075362992
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ellen Scheffer
Druk: 1
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
NUR: Esoterie algemeen

In "Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan" gaat Ellen Scheffer in op de vraag waarom wij als ziel ervoor kiezen om naar de aarde te komen, hoe wij ons op ons verblijf op aarde voorbereiden door het maken van een ziels- en levensplan, samen met onze gidsen, en hoe wij de tijd tussen onze verschillende levens in doorbrengen.

Haar uitgangspunt daarbij is dat we allemaal zielen zijn die hier op aarde iets komen ervaren, ontdekken en leren, teneinde onszelf te ontwikkelen en ons bewustzijn uit te breiden.

In haar boek belicht zij onderwerpen als zielsopdracht en levensthema's, bestemming en vrije wil, zielenleeftijd en levenskeuze, de verbinding tussen lichaam en ziel, het zielsplan van mens en dier, lichtwerkers, de nieuwe aarde, werk, gezondheid, liefdes- en familierelaties en vele andere thema's.

Daarnaast wordt de belangrijke rol van onze gidsen als begeleiders op ons levenspad besproken: welke vormen van contact met hen zijn mogelijk, wat gebeurt er 's nachts, het opruimen van oude ballast, op eigen benen staan en andere onderwerpen.

Hoe ons ziels- en levensplan in ons leven daadwerkelijk gestalte krijgt wordt beeldend weergegeven door een tiental levensverhalen en door ervaringen uit haar eigen leven en uit haar praktijk als spiritueel coach.

Met "Licht op je levenspad" reikt Ellen Scheffer ons een nieuw perspectief op ons bestaan aan; zij hoopt daarmee te bereiken dat wij ons beter kunnen herinneren wie wij in werkelijkheid zijn en dat wij gemakkelijker en met meer plezier onze bestemming als ziel op aarde kunnen verwezenlijken...

Auteursinfo

Ellen Scheffer is beeldend kunstenaar en spiritueel coach; zij geeft individuele consulten, lezingen en workshops.

Eerder schreef zij

"Vederlicht. Leven en werken met spirituele gidsen" en "Zelfdoding

in het Licht van de Ziel".

Lees meer