Ayurveda - Receptengids

Voorzijde
9,50
Met 5% studentenkorting
Voor 9,03 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789075145557
Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Katharina E. Weyland
Druk: 1
Pagina's: 112
Taal: Nederlands
NUR: Esoterie algemeen

Gezond en fit door voeding volgens je persoonlijke Ayurveda-type

Deze receptengids is een goede en praktische - en niet te vergeten - zeer smakelijke aanvulling op Ayurveda - Balans & Detox van dezelfde auteur. De korte inleiding en uitleg over Ayurveda en de drie typen Vata, Pitta en Kapha gaan vooraf aan de vele, op de eeuwenoude gezondheidsleer van Ayurveda gebaseerde, smakelijke recepten.

De auteur geeft ook aan welke voedingsmiddelen (groente, fruit, granen, vlees en vis, bonen, soja, noten en zaden, ei en zuivelproducten, olie, algen, zoetstoffen) wel of niet geschikt zijn voor welke dosha. Dit maakt deze gids meer dan alleen een 'verzameling recepten': het geeft ook inzicht in de gezondheidsleer van Ayurveda.

Deze Ayurveda Receptengids geeft zo'n 70 recepten voor ontbijt, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, snacks en diverse dranken en smoothies. Bij elk recept wordt aangegeven voor welke dosha (Vata, Pitta en Kapha) het recept geschikt is. De eenvoudige en gemakkelijk te bereiden recepten zijn aangepast voor de Westerse keuken, waardoor de ingredienten goed verkrijgbaar zijn.

Eet smakelijk - en gezond!

Lees meer