Uit de archieven van .... USA cars 50 s and 60 s

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789074621373
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Pagina's: 180

Een nieuw uniek deel in de Uit de Archieven van-serie

Huizen, juni 2012

Geachte heer, mevrouw,

Amerikaanse auto's uit de jaren vijftig en zestig: ze blijven fascineren. De gouden periode, die in de VS aanbrak na de Tweede Wereldoorlog, leverde idem auto's op. Indrukwekkende vleugels, veel chroom en imposante motoren die een nóg boeiender geluid produceerden. In de serie Uit de Archieven van is daarom een nieuwe editie uit met als titel: USA Cars 50' & 60's.

Niet alleen wordt er uitgebreid stil gestaan bij de Grote Drie (Ford, General Motors en Chrysler) uit deze periode. Ook merken, die door de harde concurrentiestrijd het onderspit delfden, komen aan bod. Illustere autofabrikanten als Hudson, Nash, Studebaker en Willys: wie heeft er immers geen herinnering bij deze bijzondere automobielen? Op 160 pagina's vol originele foto's en advertenties, die worden begeleid door korte en bondige teksten, wordt een prachtig beeld geschetst van deze bijzondere jaren.

Om deze twee decennia autogeschiedenis nog meer eer aan te doen, is Uit de archieven van: USA Cars 50's & 60's ook te verkrijgen met een harde kaft. Eerder verschenen in de serie Uit de archieven van delen over Ferrari, Porsche, Mercedes, Jaguar, Volvo, Aston Martin, Citroën, Volkswagen, Alfa Romeo, Opel en Engelse sportauto's. Heeft u de serie nog niet compleet? Dan zijn deze uitgaven na te bestellen.

Uit de archieven van: USA Cars 50's & 60's is nu overal te koop voor slechts 11,95. De luxe editie met een harde kaft is te verkrijgen voor 17,95. De uitgaven zijn tevens te bestellen via www.okm.nl.

Mis hem niet!

Met klassiekergroeten,

Jan Haakman

Uitgever

Lees meer