Al jaren maakt Ferm het verschil in kookboekenland met Ons Kookboek en Ons Bakboek. De recepten zijn niet alleen oerdegelijk, maar worden ook nu nog voortdurend getest, verbeterd en naar variaties aangepast. Daarmee staat dit bakboek garant voor een uitzonderlijke kwaliteit, en is het een absoluut onmisbaar standaardwerk in elke keuken. In deze vernieuwde editie van Ons bakboek vind je meer dan 300 heerlijke recepten - van krokante koekjes tot luchtige cakes, van smeuïge taarten tot hartige baksels. Ook een twintigtal nieuwe, eigentijdse gelukjes uit de oven werden toegevoegd. Nog meer nieuw in deze editie zijn de alternatieven voor onder meer suiker, boter, lactose en bloem, zonder in te boeten op smaak of structuur. Of je nu een simpele (maar fantastische) appelcake wilt bakken of je wilt wagen aan luchtige macarons, dit boek heeft voor elk incontournable baksel wel een recept. Met heldere instructies, slimme tips en mooie foto's is Ons Bakboek meer dan ooit een vaste waarde voor iedere thuisbakker.