Het desem bakboek

Van zuurdesemstarter tot heerlijke broden en gebak

Voorzijde
29,99
Leverbaar vanaf 26 november
+
Bestel
ISBN: 9789059960718
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Miro Van Vreckem
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2025
NUR: Eten en drinken algemeen Basis kookboeken

Desem maken en verwerken hoeft niet moeilijk te zijn. Het desem bakboek geeft je de leidraad voor de perfecte manier. De Vlaamse Miro Van Vreckem van de Noorse bakkerij Elt bakeri neemt je mee op de 'rijs'. Het verhaal begint al meteen bij de bioboer die voor de ideale granen zorgt en de molenaar die er bloem van maakt. Stap voor stap leer je om met die bloem en water tot desem komen, die je dan kunt verwerken in knapperige broden, hemelse koffiekoeken en zoet en zout gebak. De prachtige foto's zijn van kunstfotograaf Thierry Van Vreckem.