Competentietraining Competentietraining management / Druk 2

Voorzijde
Achterzijde
30,00
Met 5% studentenkorting
Voor 28,50 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789059319684
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jan van Wijk
Druk: 2
Pagina's: 227
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
Categorie: Beroepsvaardigheden
NUR: Management algemeen

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Management speelt in dit dynamische proces een essentiƫle rol en geeft vorm en richting aan een organisatie. In Competentietraining management komen naast de benodigde basistheorie over organisaties en management, ook de vaardigheden aan de orde die je moet beheersen om als manager succesvol te zijn.

Hoe geef je leiding? Welke managementstijl past bij welk organisatietype? Hoe kun je tegenslagen omzetten in succesvolle acties en hoe geef je vorm aan veranderingsprocessen binnen een organisatie? Aan de hand van praktijkvoorbeelden, theorie en opdrachten oefen je met dit boek de competenties die nodig zijn om een professionele manager te worden.

Competentietraining management is vooral geschikt als inleiding voor studenten die marketing als een belangrijk aandachtsgebied in hun opleiding hebben. Deze opleidingen zijn met name Commerciƫle Economie, International Business & Languages en Small Business & Retailmanagement. Daarnaast verrijkt dit boek de managementcompetenties van studenten in de opleidingen Management, Economie & Recht, Personeelsmanagement en Bedrijfseconomie. Gezien de recente ontwikkelingen in het hoger onderwijs is dit boek optimaal bruikbaar in brede bacheloropleidingen als Business Administration, Commerce, Economics en Communication.

Lees meer