Handboek werken in hoeken Groep 1 t/m 8

Voorzijde
Achterzijde
52,00
Met 5% studentenkorting
Voor 49,40 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789053000571
Uitgever: Delubas Educatieve Uitgeverij
Verschijningsvorm: Hardback
Auteur: F. Pinkse, B. Smits & T. Kremer
Druk: 1
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2007
NUR: Onderwijskunde

Hoekenwerk is d erkvorm om uw onderwijs adaptiever te maken. Hoekenwerk krijgt een steeds belangrijker plaats in het onderwijs. Binnen alle recente vernieuwingen wordt deze werkwijze uitgedragen: van basisontwikkeling tot neo-klassikaal, van ervaringsgericht tot adaptief onderwijs. Het Handboek werken in hoeken behandelt verschillende modellen van hoekenwerk. Werken met een kieskast, hoekenwerk als middel tot differentiatie, hoekenwerk als invulling van neo-klassikaal onderwijs, het werken met circuits en het werken met dag- en weektaken.

Het Handboek werken in hoeken is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. In proefvorm is het al door veel leerkrachten en teams gebruikt. En dat merk je! Geen theorie, maar direct bruikbare suggesties, tips en idee

Reacties uit de praktijk: "Ik werk nu drie jaren achtereen in hoeken en ik word er eigenlijk steeds enthousiaster over. Ik ben begonnen met een kieskast, maar nu wordt er elke dag drie kwartier in hoeken gewerkt."

"Mijn kinderen vinden het echt een feest als we in hoeken gaan werken. Ik hoef het echt geen dag over te slaan. Dat vind ik nou adaptief onderwijs."

"We zijn een gewone klassikale school, maar dat heeft wel zijn beperkingen. Daarom hebben we het werken in hoeken ingevoerd. De kleuters deden dat natuurlijk al, maar nu doen we dat van groep 1 t/m 8."

Lees meer