Meestersprekers

over de kunst van het spreken

Voorzijde
Achterzijde
28,50
Met 5% studentenkorting
Voor 27,08 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789052619941
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Farah Nobbe & Natalie Holwerda
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2012
NUR: Management algemeen

Wat is de essentie van goed spreken? Wat maakt iemand tot een meesterspreker? Welke kenmerken zijn daarbij doorslaggevend? En is presenteren iets wat je kunt leren?

In Meestersprekers zijn negentien bekende sprekers aan het woord. Zij geven een diepgaande en verrassende inkijk in de praktijk van het presenteren.

Openhartig delen ze hun ervaringen. Dit levert niet alleen waardevolle inzichten op maar maakt Meestersprekers tevens tot een inspirerend boek dat zelfs de meest timide spreker uit zijn schulp zal doen kruipen.

Laat je inspieren door de meest bevlogen en begaafde sprekers in Nederland.

Met medewerking van Alexander Rinnooy Kan, Hans Wiegel, Ben Tiggelaar, Leo Blokhuis, Hedy d'Ancona, Anne van der Meiden, Gerard Spong, Yvonne van Rooy, Michiel Muller, Simone Brummelhuis, Ronald Naar, Frits van Oostrom, Carel ter Linden, Hans van Breukelen, Bercan G√ľnel, Jos Burgers, Paul Schnabel, Robert Benninga en Manfred Kets de Vries.

Farah Nobbe

Farah Nobbe is samen met Natalie Holwerda-Mieras eigenaar van een toonaangevend trainingsbureau op het gebied van presenteren.

Natalie Holwerda-Mieras

Natalie Holwerda-Mieras is samen met Farah Nobbe eigenaar van een toonaangevend trainingsbureau op het gebied van presenteren.

Lees meer