Speak up dear!

over vrouwen profileren en spreken

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
23,00
Met 5% studentenkorting
Voor 21,85 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789052619668
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Farah Nobbe & Natalie Holwerda-Mieras
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2012
NUR: Management algemeen

Spreken is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen.

De eisen die aan vrouwen gesteld worden zijn heel anders dan de eisen die aan mannen gesteld worden. Een vrouw die aan zelfpromotie doet wordt erom afgewezen, terwijl een man die precies hetzelfde doet een 'lekkere competente vent' is. Hoe zit dit precies? Waarom worden er eigenlijk andere dingen van vrouwen verwacht? En hoe ga je hier slim mee om?

Dit boek laat je zien wat het geheim is van sterk geprofileerde vrouwen. Het geeft je de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van de inhoudelijke voorbereiding tot aan je kledingkeuze: het passeert allemaal de revue. Zodat je vanaf nu elk podium met succes kunt beklimmen. Speak up dear!

Farah Nobbe en Natalie Holwerda-Mieras zijn eigenaren van een toonaangevend trainingsbureau op het gebied van presenteren. Zij schreven eerder het boek Meestersprekers, over de kunst van het spreken.

Lees meer