Opdrachtgeven met resultaat

handreiking voor opdrachtgevers aan projecten

Voorzijde
Achterzijde
31,50
Met 5% studentenkorting
Voor 29,93 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789052617053
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Ten Gevers, Bart Hoitink &
Druk: 1
Pagina's: 114
Taal: Nederlands
NUR: Management algemeen

Iedereen vervult wel eens de rol van opdrachtgever, bijvoorbeeld bij een

verbouwing, maar bij velen komt dat ook op het werk steeds vaker voor. Als directeur geeft u bijvoorbeeld opdracht om een product te ontwikkelen of als manager laat u een nieuw ICT-systeem bouwen. Natuurlijk verwacht u dan bepaalde resultaten en wilt u goede afspraken over tijd en geld. Vaak valt dat niet mee. Logisch, want de rol is voor velen nieuw.

Opdracht geven met resultaat ondersteunt opdrachtgevers met stappenplannen,

handvatten en praktische tips om direct in de praktijk te gebruiken en echt resultaat te boeken. Het geeft antwoord op vragen als:

* Wie is de beste opdrachtgever?

* Wat doet een opdrachtgever voor, tijdens en na een project?

* Hoe zet u een businesscase op en bewaakt u die?

* Hoe organiseert u het samenspel?

* Hoe kunt u opdrachtgeverschap in een organisatie inrichten?

Dit boek is voor opdrachtgevers van projecten die willen weten hoe ze deze rol zo goed mogelijk kunnen vervullen en anderen die direct bij projecten betrokken zijn, zoals (project)managers en directeuren.

Ten Gevers is directeur van trainings- en adviesbureau NIMO in Soesterberg en medeauteur van de populaire boeken Praktisch projectmanagement 1 en 2. Bart Hoitink is senior trainer/adviseur bij het NIMO Project Management Instituut.

De serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer biedt een praktische

training in managementvaardigheden. Met een minimum aan theorie en een maximum aan praktische richtlijnen verwerft u in twee avonden lezen een schat aan informatie en vaardigheden. Daarnaast zijn de boeken ideaal als naslagwerk.

De Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Ron Plattel

Lees meer