Stress, productiviteit en gezondheid / Druk 2

Voorzijde
61,00
Met 5% studentenkorting
Voor 57,95 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789052615837
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Gaillard
Druk: 2
Pagina's: 395
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2006
NUR: Management algemeen

Werk en stress zijn voor veel mensen onlosmakelijk verbonden. Maar is die ongezonde reactie op de eisen die het werk stelt wel echt nodig? Gaillard gaat uitvoerig in op het functioneren van mensen in werksituaties. De centrale vraag daarbij is: kunnen we hard werken zonder daar ziek van te worden? Ofwel: kunnen we effici werken, en tegelijkertijd tevreden zijn en gezond blijven?

De rode draad in deze geheel herziene, nieuwe editie van dit standaardwerk is de balans tussen productiviteit en gezondheid. De inhoud is geactualiseerd en uitgebreid, met name bij de onderwerpen werkdruk, burnout, stresstolerantie en interventie.

Een must voor personeelsmanagers, HR-managers, ergonomen, A&O-psychologen, gezondheidspsychologen, bedrijfsartsen, medewerkers bij ARBO-diensten en RIAGG's, re egratiedeskundigen, mediators, en zij die dat willen worden: studenten WO en HBO.

Prof. dr. A.W.K. Gaillard is verbonden aan TNO Technische Menskunde te Soesterberg en de Vakgroep Psychologie van de Universiteit van Tilburg. Hij ontving in 1997 de Drs. J.J.F. van den Bergh Prijs voor Stress, productiviteit en gezondheid.

Lees meer