Wat doen organisaties met mensen

actuele visies op management

Voorzijde
31,50
Met 5% studentenkorting
Voor 29,93 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789052615714
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Druk: 1
Pagina's: 220
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2006
NUR: Management algemeen

Wat doen organisaties met mensen

Wat doet een organisatie eigenlijk met u? Worden u capaciteiten ten volle benut? Wordt uw initiatief beloond of weggehoond ? Speelt standaardisatie ook binnen uw bedrijf en hoe voelt u zich daarbij ? Doelen, missies, targets en budgets : ze u nog iets ? Of is het tijd voor een bedrijfsrevolutie ?

Vandaag de dag worden er heel wat reorganisaties uitgerold, verandertrajecten gestart,nieuwe strategie bedacht en wordt er gekeken naar betrokkenheid van bestseller 'Intensieve Menshouderij': 'De vraag wat mensen met organisaties doen, is interessant. Maar als we de organisatie zien als een product van menselijk handelen is de vraag wat organisaties doen, ze willen een zinvol bestaan.'

'Wat doen organisaties met mensen' is de vraag die centraal staat in het thema van de Management Essay Prijs 2006. Elk jaar kiest een deskundige jury de vijftien beste essays, waaronder de uiteindelijke winnaar. Deze bundel bevat uit-eenlopende essays geschreven door mensen uit verschillende bedrijfstakken met ieder hun eigen prikkelende visies en inzichten. Daarmee biedt dit boek een goed overzicht van de nieuwste idee en trends op dit gebied.

Lees meer