Knettergek van paarden / druk 1

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789052108292
Uitgever: Tirion Natuur

dit tweede boek van M.K. de Manvan wordt het incasseringsvermogen van de auteur wederom zwaar op de proef gesteld. Op sleeptouw genomen door zijn vrouw groeien de paardenperikelen hem bijkans boven het hoofd. Hij probeert zijn achterstand en tekortschietend inzicht in de paardenwereld te compenseren met een overenthousiaste inzet, wat helaas niet altijd in goede aarde valt bij zijn echtgenote... Uiteindelijk houdt zijn huwelijk toch stand. De sfeer en verwikkelingen van deze paardenverhalen blijken algemeen herkenbaar gezien het succes van Gek van Paarden dat in vijf jaar tijd 6 drukken beleefde.

Iedere paardeneigenaar wil zijn dier zo goed en lang mogelijk in gezonde staat bij zich houden. Dit praktische boek biedt daartoe een veelheid aan adviezen en tips. Het schenkt aandacht aan de eerste ouderdomssignalen, bevat een compleet voedingsprogramma, geeft gerichte oefeningen en biedt informatie over massage, acupressuur en andere therapie├źn. Zelfs voorbereiding op het laatste afscheid ontbreekt niet. Met vele sfeerfotos.

Auteur M.K. de Manvan

Publicatiedatum 1 sep. 2010

ISBN nummer 9789052108292

Druk 1

Uitvoering Paperback

Hoogte 215 mm

Breedte 134 mm

Dikte 12 mm

Uitgever Fontein, Uitgeverij De

Publicatie status Verschenen of in herdruk

M.K. de Manvan

M.K. de Manvan is het pseudoniem van een columnnist in het paardentijdschrift Hoefslag. Columns schrijft hij niet meer, maar zijn faam binnen de paardenwereld is blijvend vanwege de

grote herkenbaarheid van zijn ervaringen. Zijn ware identiteit houdt hij geheim.

Meer informatie over M.K. de Manvan

Boeken van M.K. de Manvan (2)

Sorteer op Standaard Titel Prijs Auteur Toon 30 per pagina

Gek van paarden

E 9,95

Knettergek van paarden

E 9,95 Boeken van M.K. de Manvan (2)

Sorteer op Standaard Titel Prijs Auteur Toon 30 per pagina

Lees meer