De vrijgevige God gespreksgids

Voorzijde
Achterzijde
7,95
Met 5% studentenkorting
Voor 7,55 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789051943757
Auteur: Tim Keller
Pagina's: 79

In zes aansprekende sessies legt Tim Keller in deze gespreksgids de krachtige boodschap uit van de bekendste - en minst begrepen - gelijkenis van Jezus: de gelijkenis van de verloren zoon.

Tim Keller helpt u en uw gespreksgroep om inzicht te verzamelen in de verschillende personages die een rol spelen in de gelijkenis: de ongelovige jongste zoon, de moralistische oudste zoon, en de vader die vrijgevig al zijn liefde kwijt wil aan hen beiden.

De vrijgevige God zal de vrome én de scepticus op gelijke wijze uitdagen tot een frisse, nieuwe kijk op het christendom.

Sessietitels:

1. De gelijkenis

2. De mensen rond Jezus

3. De twee verloren zonen

4. De oudste broer

5. De ware oudste broer

6. Het feestmaal van de vader

De gespreksgids bevat zowel vragen voor persoonlijke overdenking of gebruik in groepen, als oefeningen, die bedoeld zijn om de lessen van de gelijkenis in het eigen leven toe te passen. Een uitstekend hulpmiddel om het het boek aan de slag te gaan.

Tegelijk met de Gespreksgids verschijnt een DVD. De gids en DVD behoren bij Tim Kellers boek De vrijgevige God [ISBN 9789051943542], waarvan sinds het verschijnen in 2009, inmiddels al acht drukken zijn verschenen.

Lees meer