In alle redelijkheid / Druk 6

Christelijk geloof voor welwillende sceptici

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
21,00
Met 5% studentenkorting
Voor 19,95 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789051943382
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Tim Keller
Druk: 14
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2008
NUR: Geloofsopbouw

Intussen al de dertiende druk!

Traditioneel staan de bestsellerslijsten vol met boeken van twijfelaars. Maar wat gebeurt er als je gaat twijfelen aan je twijfels?

Jarenlang heeft Tim Keller een lijstje bijgehouden met meest geuite 'twijfels' die sceptici meebrachten naar zijn Manhattan Church in New York. En in dit boek, In alle redelijkheid, ontmantelt hij ze een voor een. Waarom is er lijden in de wereld? Hoe kan een liefhebbende God mensen naar de hel sturen? Waarom zou het christendom de waarheid in pacht hebben? Waarom worden er in de naam van God zoveel oorlogen gevoerd? Dit zijn een paar vragen waar zelfs orthodoxe gelovigen vandaag de dag mee worstelen.

In dit boek gebruikt Tim Keller voorbeelden uit de literatuur, filosofie en zelfs popcultuur om uit te leggen dat geloven in een christelijke God een rationele religie is van intellectueel integere mensen. Boeiend en overtuigend geschreven. Tim Keller is stichter en predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Hij begon de gemeente met enkele tientallen, nu komen wekelijks meer dan 5000 mensen naar de samenkomsten.

Lees meer