Tommie Pondsteen / 2 Vleugelloos vliegend / druk 1

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789051797282
Uitgever: Gopher B.V.

Vleugelloos vliegend is het tweede deel van de Tommie Pondsteentrilogie. Hierin worden de vragen beantwoord die na het verrassende einde van het eerste deel zijn blijven liggen. Nieuwe raadselachtige gebeurtenissen brengen Tommie aan de rand van de wanhoop. Een geheimzinnig leger zaait dood en verderf in de heerlijke maar ook waanzinnig gevaarlijke wereld van Kwantum X. Waar komt dat leger vandaan? Waarom valt het de eilanders aan? En door wie wordt het geleid? Lukt het Tommie, de 'domme' scholier met een briljante geest, om deze vragen te beantwoorden? En lukt het om de onbekende vijanden te verslaan?

Vertwijfeld door schuldgevoel, heimwee naar zijn eigen wereld en de liefde van Fernanda stort Tommie zich in nieuwe avonturen. Door scherp te redeneren en zijn gaven tot het uiterste te ontwikkelen weet hij te overleven en groeit hij ook in dit avontuur uit tot de held van het verhaal. Niet zelden is hij een sombere drammerige knorrepot, maar hij is ook razend slim, origineel en vol goede bedoelingen; het is onmogelijk om niet van hem te houden.

In dit tweede deel van de Tommie Pondsteentrilogie wisselen spanning, geestige filosofische gesprekken, zinderende avonturen, romantiek en wanhoop elkaar af in de opmars naar een onverwacht einde.

Lees meer