Het lemen harnas / druk 1

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789051794113
Uitgever: Mijn Eigen Bruna Boek

Het Lemen Harnas

Willeke van Oeveren

Het Lemen Harnas is een verhaal over Hella, een vrouw die verstikt is door onzekerheid. Het kost haar moeite zich staande te houden in een wereld waarin anderen zo succesvol zijn, terwijl zij zelf steeds dieper in een moeras van twijfel en angst wordt getrokken. Het lemen harnas gaat over strijd, liefde en haat, geloven in jezelf en het overwinnen van angsten.

Hella, een biologe, gaat voor onderzoek naar het buitenland. De bus waarmee ze het oerwoud ingaat, rijdt het ravijn in. Hella overleeft het ongeluk maar wordt al snel getroffen door ernstige aanvallen. Is er sprake van hersenletsel, of is er iets anders aan de hand? Terwijl de tijd verstrijkt, vecht ze voor haar leven.

'Als ze de laatste viff minuten van mijn leven vragen of ik mijn doel heb bereikt, wil ik een goed verhaal hebben. Ik wil geloven dat ik ertoe deed. Dat mijn leven waarde had. En dat het allemaal niet voor niets is geweest.'

Willeke van Oeveren werd in 1969 geboren in de polder van Bruinisse. Ze studeerde Economisch Sociale Geschiedenis in Amsterdam en begon haar carri in het ooit zo beschimpte bedrijfsleven. Een opleiding bedrijfseconomie volgde. De afgelopen jaren werkte ze als Lead Auditor bij KPMG en kwam daardoor regelmatig in verre oorden terecht. Inmiddels werkt ze als Quality Manager bij een vliegtuigonderhoudbedrijf.

In 2004 zeilde ze een half jaar lang samen met haar man via Engeland, Spanje en Portugal naar de Azoren. Tijdens deze reis schreef ze de roman 'Het lemen harnas'. Na de lange oversteek van Lissabon naar het eiland Sao Miguel werden ze uitgenodigd door een eilandbewoner om samen n vis te komen eten. Een personage voor het boek w.

Lees meer