Tijdloos / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789051793437
Uitgever: Mijn Eigen Bruna Boek

De 13-jarige Jasper Jansen is gek op sciencefiction en computerspelletjes. Hij wil dolgraag straaljagerpiloot worden, maar dit kan niet omdat hij een bril draagt. Jasper wint tot zijn vreugde een rondleiding in een opleidingscentrum van de luchtmacht. Tijdens de rondleiding raakt hij betrokken bij een ongeluk, waarna hij bouters ontmoet. Kleine wezentjes die veel verder ontwikkeld zijn dan mensen. De wereld van deze wezens is alleen te zien als de tijd even stilstaat voor iedereen, behalve voor Jasper. Als de tijd weer begint te lopen, begint de twijfel. Heeft hij die wezens wel echt gezien? Waarom ziet niemand anders ze?

Tot het moment dat de tijd opnieuw stilstaat en hij een lotgenoot ontmoet. Dan begint het avontuur pas echt. Zijn die bouters wel zo vriendelijk of hebben ze wat te verbergen? En hoe kan Jasper ervoor zorgen dat de tijd voor hem weer normaal gaat verlopen?

Geloofwaardige personages, enerverende verwikkelingen, kortom, een geweldig adembenemend sciencefictionverhaal, bedoeld voor jeugdige lezers. "Tijdloos" is de debuutroman van het schrijversechtpaar Theo en Ester Heuveling. Het is een echte aanrader voor iedereen die houdt van spanning, sciencefiction en humor.

Deze titel is ook als luisterboek verschenen. Zie

http://www.lecticus.nl

Lees meer