Makarov / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar

Een jonge Kroatische spionne wordt in Parijs koelbloedig om het leven gebracht. In de kleine toiletruimte van een Antwerpse parochiezaal treft pastoor Bertels het levenloze lichaam van een allochtoon aan. Bloedsporen op van de wanden duiden op een verdacht overlijden. Commissaris Sanders en hoofdinspecteur Dobbeleers van de Antwerpse federale recherche worden met de zaak belast. Sanders vindt een sleutelbos in de jaszak van de man, maar geen bewijzen die kunnen bijdragen tot de identificatie. Als na een lijkschouwing blijkt dat het slachtoffer op een vindingrijke manier vermoord werd, gaan de poppen aan het dansen. Na vakkundig speurderswerk van het duo leidt het spoor naar grootschalige autozwendel, oplichting van verzekeringsmaatschappijen en illegale wapenhandel met vertakkingen tot diep in het meedogenloze, perfect georganiseerde Oost-Europese misdaadmilieu.

Ren tevens werd geboren op 18 april 1964 in Antwerpen. Hij studeerde fotografie aan het Antwerps Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten. Sinds 1993 fungeert hij in dit Instituut als leraar technische vakken. De passie en bewondering voor Britse krimi's was de aanleiding tot het zelf opnemen van de pen. Een vlotte pen, volgens velen die het boek reeds hebben gelezen.

"Levensechte personages, een vleugje erotiek, spanning afgewisseld met flink wat humor. De basisingredi en voor de cocktail, om een hedendaagse speurdersroman van de eerste tot de laatste bladzijde te laten boeien." aldus de auteur.

Lees meer