Het werkt....als een trein / druk 1

een reis waar de zakenwereld in de 21e eeuw

Niet beschikbaar

Posthuma & Berting nemen de lezer als treinreiziger mee op een reis door de zakenwereld vanaf het midden van de jaren '90 tot heden.

Vertrekkend vanuit het hoofdstation in het land LIJDEN passeert de reiziger vele roerige stations, elk met hun eigen verhaal over de recente ervaringen van de mondiale zakenwereld. Ludieke actuele voorbeelden, schrijnende gevallen van wanbeleid en de invloed van externe factoren op het persoonlijke leven bepalen het referentiekader van deze reis.

Bepakt met deze kennisbagage komt de reiziger aan in het buurland LEIDEN op weg naar de toekomst: "Heb ik geleerd van de lessen uit het verleden? Wat zijn de valkuilen? Hoe kan ik deze omzeilen? Heb ik een persoonlijke invloed hierop? En zo ja, hoe neem ik onder al deze omstandigheden zelf succesvol de leiding?"

De reis voert in LEIDEN langs moderne veilige stations, voorzien van alle hedendaagse gemakken. Hier doen mensen in balans zaken, hebben plezier, stralen vertrouwen uit en trachten samen de wereld en zichzelf vooruit te helpen.

Dit boek geeft de lezer via de leermomenten op de stations de broodnodige energie en ervaring voor het zelf maken van de juiste keuzes. De reis afsluitend het volgende gevoel ervarend: "Het werkt... als een trein!"

Paul Kortman, Personal Coach, Magnacarta.com: "Een meesterwerk vol accurate collectieve interventies; voer voor persoonlijke groei."

Peter Jan Rens, The Concepting Cooporation/Kaktus : "Een boek om je op te abonneren..."

Robert F. Hoogstraten, voormalig lid Raad van bestuur Siemens-Nixdorf:"Eindelijk een boek dat de klant echt centraal stelt."

Lees meer