Green Wing / Complete serie 1 / druk 1

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

GREEN WING DE COMPLETE EERSTE SERIE

'Een nieuwe uitdaging', denkt dokter Caroline Todd hoopvol als ze voor het eerst ongekamd en ongewassen de oprijlaan van haar nieuwe werkplek oprijdt: het plaastselijke ziekenhuis om de hoek. Maar dat du uitgaging zó groot en shockerend zou zijn, had Caroline nooit kunnen bevroeden. Ze krijgt namelijk te maken met de meest eigenaardige collega's Guy Secretan bijvoorbeeld, een arrogante anesthesist met een vlotte babbel en grote verhalen over seksuele escapades, die haar diezelfde avond nog probeert te versieren. En wat te denken van de knappe, jonge chirurg 'Mac' Macartney, die met zijn oversekste collega's de vreemdste weddenschappen afsluit en spelletjes doet in de operatiekamer. Of dokter Alan Statham, een oudere, verknipte radioloog die zich seksueel sterk aangetrokken voelt tot de wispelturige Joanna Clore, hoofd van de HR-afdeling. Joanna doet zich jonger voor dan ze is en snakt naar mannelijke aandacht; alleen niet van de besnorde Statham, die daar weer niet al te blij om is, Kortom, allerlei maffe personages, (on) bereikbare liefdes, rivaliteit en hiariteit in deze total losgeslagen ziekenhuisserie, van de makers van Smack the Pony.

Met TAMSIN GREIG (Black Books) als Dr. Caroline Todd, JULIAN RHIND-TUTT (Notting Hill, Black Books) als Dr, 'Mac' Macartney, STEPHEN MAMGAN (Billy Elliot, Birthday Girl) als Dr. Guillaume Secretan, PIPPA HAYWOOD (Jonathan Creek, The Bill) als Joanna Clore, MARK HEAP (Big Train, Dalziel & Pascoe) als Dr. Alan Statham, MICHELLE GOMEZ (The Book Group) als Sue White, SARAH ALEXANDER (Coupling, Smack The Pony) als Dr. Angela Hunter e. v.a.

Created. Produced and devised by Victoria Pile

Written by Robert Harley, James Henry, Gary Howe, Stuart Kenworthy, Oriane Messina, Victoria Pile, Richard Preddy, Fay Rusling.

Episode 1 Directed by Victoria Pile, Dominic Brigstocke, Tristram Shapeero

Episode 2-9 Directed by Dominic Brigstocke, Tristram Shapeero

Producer. Victoria Pile (Smack the Pony)

Executive Producer: Peter Fincham

Exra's: Deleted Scenes

Behind the Scenes Featurette

Cast & Crew Biogs

Lees meer