The House of Elliot / 2 / druk 1

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

FRAAIE KOSTUUMS, EXTRAVAGANTE KLEDING EN HET RITME VAN DE CHARLESTON

The House of Eliott is een van de populairste BBC-series ooit. De serie vertelt het aangrijpende verhaal van twee zusters die in de twintigerjaren ondanks veel tengenwerking hun eigen modehuis opzetten. Liefde, verraad en succes vormen de belangrijkste ingredi en in dit klassieke drama over het leven van Bea en Evie Eliott. Na de dood van hun vader staan ze er alleen voor, maar ondanks vele maatschappelijke en sociale beperkingen weten ze uiteindelijk hun eigen weg te vinden.

The House of Eliott is uitgegroeid tot een gerenommeerd modehuis met cli en uit de hoogste kringen van Londen. De concurrentie is echter moordend en de zussen moeten alles op alles zetten om te overleven. Maar niet alleen zakelijk zijn er problemen. Ook priv erloopt verloopt alles niet even soepel.Wanneer Evie een verhouding krijgt met een hoge politicus, dreigt er een schandaal dat The house of Eliott op zijn grondvesten zal doen schudden.

MET STELLA GONET ALS BEA ELIOTT, LOUISE LOMBARD ALS EVIL ELIOTT, ADEN GILLETT ALS JACK MADDOX, MICHAEL CULVER ALS RALPH SAROYAN, STEPHEN CHURCHETT ALS JOSEPH WINT,CATHY MURPHYALS TILLY WATKINS, JUDY FLYNN ALS MADGE HOWELL, KATE FAHY ALS ALICE BURGOYNE, RUPERT FRAZER ALS ALEXANDER MONTFORD, ELIZABETH GARVIE ALS LADY ELIZABETH MONTFORD, VICTORIA ALCOCK ALS AGENS.

DEVISED BY JEAN MARSH AND EILEEN ATKINS (UPSTAIRS DOWSTAIRS- DE FAMILIE BELLAMY)

WRITERS; EVGENY GRIDNEFF, DEBORAH COOK, JULIA STONEHAM, HELEN SLAVIN, CHRIS CURRY

COMPOSER: JIM PARKER

DIRECTORS: GRAEME HARPER, ALISTER HALLUM, JUNE HOWSON, JEREMY SILBERSTON, KEN HANNAM

PRODUCER: JEREMY GWILT.

THE AWARD-WINNING BBC DRAMA SERIES.

Lees meer