Natuurwijzer Tuin - zoekkaart, herkenningskaart

een handige vouwkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, insecten en planten

Voorzijde
Achterzijde
6,95
Met 5% studentenkorting
Voor 6,60 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789050116183
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Verschijningsvorm: Postcard book or pack
Auteur: Jasper de Ruiter
Druk: 1
Pagina's: 16
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Natuur populair algemeen Natuurgidsen algemeen

Een handige zoekkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, insecten en planten in de tuin.

Een pimpelmees voert de hele dag door zijn jongen met rupsen, een dagpauwoog fladdert van de ene naar de andere bloem en aan de rand van de vijver kwaakt een groene kikker. In natuurvriendelijke tuinen leven veel planten en dieren. Vaak meer dan je denkt. In deze natuurwijzer vind je een overzicht van de algemeen voorkomende planten en dieren in de tuin.

Natuurvriendelijke tuin Een natuurvriendelijke tuin is een paradijs voor vogels, insecten, egels en amfibieƫn. Een natuurvriendelijke tuin bestaat uit een variatie aan inheemse bomen, struiken en planten, waar vogels, zoogdieren en insecten voedsel, nestgelegenheid en veiligheid vinden. Met het verdwijnen van veel stedelijk groen, worden natuurvriendelijke tuinen steeds belangrijker. Help je mee?

Ook verschenen in deze serie zoekkaarten:

Natuurwijzer Bos, Kust en Sporen

Jasper de Ruiter is bekend als natuurillustrator van onder meer verschillende herkenningskaarten. Als eigenaar van 'De Speurzoekers' stimuleert hij kinderen de natuur zelf te ontdekken, door spannende opdrachten, leerzame producten en kinderfeestjes.

dieren in de tuin, tuindieren, tuinieren, tuin, herkenningskaart, zoekkaart, minigids, natuureducatie, natuuronderwijs, kinderboeken, natuurboeken voor kinderen

Lees meer