Natuurwijzer Kust - zoekkaart, herkenningskaart

een handige vouwkaart met meer dan 100 illustraties van o.a. vogels, schelpen, krabben en kwallen.

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Natuurwijzer Kust - zoekkaart, herkenningskaart

ISBN: 9789050116169
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jasper de Ruiter
Druk: 1
Pagina's: 16
Taal: Nederlands
NUR: Natuur populair algemeen Natuurgidsen algemeen

Een handige zoekkaart met meer dan 100 illustraties van o.a. vogels, schelpen, krabben en kwallen. Vind je het ook heerlijk om uit te waaien op het strand, of langs de vloedlijn lopen. Lekker in het zonnetje. Niets is dan leuker om te zoeken naar schelpen, krabben of kwallen. Ga met deze natuurwijzer op pad en laat je verrassen wat je allemaal tegen kunt komen.

Onze kust van Internationaal belang Tijdens de voor- en najaarstrek houden miljoenen steltlopers, eenden, sterns en andere kustvogels een tussenstop langs onze kust. Vooral de Westerschelde en de Waddenzee zijn van Internationaal belang. Zonder deze gebieden zouden vele vogels niet hun eindbestemming bereiken. Langs onze kust is veel voedsel te vinden voor vogels zoals schelpdieren, krabben, kwallen en zeepieren. Veel van deze dieren staan afgebeeld op deze natuurwijzer. Veel kijkplezier!

Ook verschenen in deze serie zoekkaarten:

Natuurwijzer Tuin, Bos en Sporen

Jasper de Ruiter is bekend als natuurillustrator van onder meer verschillende herkenningskaarten. Als eigenaar van 'De Speurzoekers' stimuleert hij kinderen de natuur zelf te ontdekken, door spannende opdrachten, leerzame producten en kinderfeestjes.

herkenningskaart, zoekkaart, minigids, natuureducatie, natuuronderwijs, kinderboeken, natuurboeken voor kinderen, kust, zee, schelpen, wadden, strand

Lees meer