Natuurwijzer Bos - zoekkaart, herkenningskaart

Een handige vouwkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, zoogdieren en paddenstoelen

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789050116152
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Verschijningsvorm: Postcard book or pack
Auteur: Jasper de Ruiter
Druk: 1
Pagina's: 16
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Natuur populair algemeen Natuurgidsen algemeen

Een handige zoekkaart met meer dan 150 illustraties van o.a. vogels, zoogdieren en paddenstoelen in het bos. Wil je eens echt genieten van een vogelconcert? Ga dan in het voorjaar naar het bos. In alle vroegte beginnen de eerste vogels al te zingen, bijvoorbeeld merel en roodborst en vele andere soorten. Met een beetje geluk steekt er nietsvermoedend een ree, of een wild zwijn, over het pad.

In deze natuurwijzer vind je een overzicht van de algemeen voorkomende vogels, zoogdieren en paddenstoelen in het bos.In deze natuurwijzer vind je een overzicht van de algemeen voorkomende vogels, zoogdieren en paddenstoelen in het bos.

Paddenstoelen zoeken De meeste paddenstoelen vind je in de maanden september tot en met november, in het bos. Het staat er dan vol mee. Paddenstoelen zijn de opruimers van het bos. Afgestorven takken, bladeren en planten worden door de paddenstoelen verteerd. Let op! Laat de paddenstoelen staan en eet ze niet. Er zijn soorten die erg giftig zijn.

Ook verschenen in deze serie zoekkaarten:

Natuurwijzer Tuin, Kust en Sporen

Jasper de Ruiter is bekend als natuurillustrator van onder meer verschillende herkenningskaarten. Als eigenaar van 'De Speurzoekers' stimuleert hij kinderen de natuur zelf te ontdekken, door spannende opdrachten, leerzame producten en kinderfeestjes.

herkenningskaart, zoekkaart, minigids, natuureducatie, natuuronderwijs, kinderboeken, natuurboeken voor kinderen, bos, bomen, paddenstoelen

Lees meer