Vogels en de liefde - vogelboeken

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Vogels en de liefde - vogelboeken

ISBN: 9789050116077
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Auteur: Elvira Werkman
Pagina's: 128

Verrassende liefdesweetjes over vogels, van pimpelmees tot paradijsvogel. Hoe zit dat eigenlijk met vogels en de liefde? Zijn vogels voor altijd bij elkaar of vervluchtigt de liefde al snel? Zoveel vogels, zoveel liefdes, ontdekte Elvira Werkman toen ze in de vogelliteratuur dook en met tientallen kenners sprak. In Vogels en de liefde deelt ze haar bevindingen op een lichte en nuchtere manier.

Van zomerhuwelijk en vurige liefde tot jarenlange trouw en treuren na de dood van de partner; verleiding, vreemdgaan, latrelaties, homoseksualiteit... Het passeert allemaal de revue in Vogels en de liefde.

- Verrassende liefdesweetjes over vogels, van pimpelmees tot paradijsvogel

- Vol met luchtige wetenschap en anekdotes van vogelkenners

- Leuk voor elke vogelliefhebber

Elvira Werkman had al op haar twaalfde haar eerste verrekijker. En nog steeds is ze de natuurjournalist en schrijver gefascineerd door bloemetjes en beestjes. Ze dwaalt graag door het groen. Om het hoofd leeg te maken of juist te vullen. Om te bewonderen en verwonderen.

vogelboeken, vogelboek, diergedrag, vogelgedrag, weetjes, vogels in de tuin, tuinvogels, vogelnesten, vogeleieren, liefde, geluk, natuurweetjes, dierenweetjes, vogelweetjes, cadeauboeken, liefde is, valentijnsdag

Lees meer