Praktijkboek Het nieuwe moestuinieren - moestuin

natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
39,95
Met 5% studentenkorting
Voor 37,95 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789050116060
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hans van Eekelen
Druk: 2
Pagina's: 880
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Moestuin Tuinieren Eten en drinken algemeen Naslagwerken algemeen

Steeds meer mensen ervaren hoe leuk, lekker en gezond het is om zelf groenten te verbouwen. Maar wat zijn nu de handige kneepjes, hoe maak je de tuin tot een blijvend succes? Internet en tijdschriften staan bol van de tips, maar hoe nu te beginnen?

'Praktijkboek Het nieuwe moestuinieren' loodst je op een inspirerende en eenvoudige manier door het oerwoud van informatie heen en geeft antwoorden op al je vragen. Het boek is praktisch opgezet: het neemt niet de theorie als basis, maar de echte moestuin. Auteur Hans van Eekelen baseerde het boek op zijn eigen jarenlange ervaring met moestuinieren en met het begeleiden van anderen daarin.

- Praktisch naslagwerk met trefwoordenregister van A tot Z

- Algemene informatie, telen, bewaren, bereiden, rassen, voedingswaarde, opinie en praktijk

- Meer dan 2300 onderwerpen, van Aalbes tot zwarte knoflook, van Aardehuis tot Zwartveen

- Met woordenlijst, praktijkverhalen en -vragen

"Dit is een gouden boek voor iedere moestuinier. Niet eerder verscheen er zo'n inspirerend naslagwerk helemaal uit de praktijk ontstaan. Dit is volstrekt nieuw. En ik vind het geweldig." - MergenMetz

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter 'GROENMOES', een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel. Streekbetrokkenheid is daar onlosmakelijk mee verbonden. Hij publiceerde eerder de succesvolle titels 'Zaaiagenda' en 'Van zaaien tot oogsten'.

tuinboeken, moestuinboeken, tuingids, biologische moestuin, ecologische moestuin, groentetuin, groente, zaden, zaaien, telen, kweken, oogsten, bewaren, oogst, teelt, natuurvriendelijk tuinieren, natuurlijk tuinieren, ecologisch tuinieren, biologisch tuinieren, groenteteelt, duurzaam eten, gezond voedsel, seizoenen, eten uit de natuur

Lees meer