Mijn Reigerparadijs - vogelboeken, vogels zien, tekenen en schilderen

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Mijn Reigerparadijs - vogelboeken, vogels zien, tekenen en schilderen

ISBN: 9789050115308
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Auteur: Erik van Ommen
Pagina's: 120

Vogels kijken, tekenen en schilderen. Een prachtig boek voor natuur- en vogelliefhebbers. Twee jaar lang schilderde, tekende, etste en filmde kunstenaar en vogelliefhebber Erik van Ommen reigers in alle soorten en maten. Het resultaat is een veelzijdig boek met persoonlijke beschrijvingen, schitterend werk van zijn hand, tips en trucs om zelf vogels te tekenen en korte videofilms waarin hijzelf aan het werk is.

De zoektocht naar reigers brengt de natuurschilder naar rietvelden, moerassen, plassen, polders, het veen en de stad. De vogels zijn overal aanwezig en Erik blijft ze verzamelen. Witte, blauwe, bruine, grijze en paarse, ze verschijnen allemaal op papier en daar komen ze op natuurgetrouwe wijze tot leven.

De combinatie van de kunstwerken, films én persoonlijke teksten levert een prachtig kijk- en leesboek op.

'Mijn reigerparadijs' is een multimediaal boek met videofilms. Via QR codes in het boek - te scannen met je smartphone of tablet - krijg je toegang tot videos waarin de kunstenaar zelf aan het werk is.

Uit de pers:

'De allermooiste natuurboeken zijn toch die waaruit passie spreekt. Geroerd door de passie van een kunstenaar, ervaart de lezer meer over reigers dan uit een standaard vogelboek. Erik van Ommen brengt de vogels dichterbij dan foto's ooit zouden kunnen.' - TROUW

'Erik van Ommen is dat hij als geen ander in staat om de vogels te laten leven. Hij neemt je als het ware mee het veld in, je voelt hun aanwezigheid en ze kijken naar je. Een bijzondere natuurbeleving!'- vogeldagboek

"Een bijzonder, inspirerend boek! Erik van Ommen laat zijn reigers dansen. En de lezers met hen." visdief.nl

natuur, vogels, tekenen, schilderen, kunst, schilderijen, aquarellen, vogelboek, vogelgids, kunstboek

Lees meer