Fatale kus

Voorzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Fatale kus

ISBN: 9789049923419
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Auteur: Lauren Henderson
Pagina's: 256

Op 1 januari heb ik twee wensen gedaan. Ik weet dat je je normaal gesproken iets voorneemt aan het begin van het nieuwe jaar, maar de twee dingen die ik wilde kun je je niet echt voornemen. Mijn eerste wens was Dan McAndrew te kussen. Mijn tweede wens was om borsten te krijgen in plaats van de twee platte pannenkoeken die ik nu heb.

Scarlett wordt ¿ tot haar grote verrassing ¿ voor een feestje uitgenodigd door Plum en haar hofhouding, het populaire meidenclubje van school. Scarlett neemt de uitnodiging gretig aan. Op het feestje zal ook Dan McAndrew aanwezig zijn, op wie ze haar oog heeft laten vallen. Die avond kussen Dan en Scarlett elkaar, maar het is niet de kus waar ze op gehoopt had: Dan sterft in haar armen.

Om uit handen van de roddelpers te blijven (die niet uitgeschreven raken over de ¿dodelijke kus¿) wordt Scarlett naar de strenge kostschool van haar grootmoeder gestuurd, waar niemand van haar geheim af weet. Maar kort daarna krijgt Scarlett anonieme briefjes die een heel ander licht werpen op Dans plotselinge dood...

Lauren Henderson heeft diverse boeken voor volwassenen op haar naam staan, waaronder Jane Austen¿s Guide to Dating, een grappig en romantisch handboek voor vrouwen. Lauren woont afwisselend in Londen en Italië, waar ze, als ze geen wijn aan het proeven is, boeken schrijft.

Lees meer