Komt een vrouw bij de dokter + De weduwnaar DL

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049805616
Uitgever: Dwarsligger
Auteur: Kluun

dwarsligger 473 Kluun Komt een vrouw bij de dokter & De weduwnaar

Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor. Een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt.

De weduwnaar is het vervolg op Komt een vrouw bij de dokter. Na de dood van zijn vrouw Carmen, dompelt Stijn zich onder in het uitgaansleven van Amsterdam en Ibiza. Aan rouwen komt hij nauwelijks toe. Tot hij met zijn driejarige dochtertje naar Australiƫ vertrekt. Geconfronteerd met zichzelf - en met zijn dochter - begint Stijn zijn verlies te verwerken en gaat hij op zoek naar de betekenis van liefde.

Kluun (1964) is schrijver en columnist. Toen hij in 2001 zijn vrouw op 36-jarige leeftijd verloor aan kanker, gaf hij zich over aan het nachtleven van Amsterdam en Ibiza, tot hij twijfels kreeg over het helend vermogen van deze levensstijl. Hij verkocht zijn marketingbureau en vertrok met zijn dochter naar Australiƫ. In een camper reden ze van Darwin naar Kangaroo Island. Als zijn dochtertje sliep, schreef hij aan wat Komt een vrouw bij de dokter zou worden. Het boek won de NS Publieksprijs.

Lees meer