Zijn we slim genoeg om te weten hoe slim dieren zijn DL

Voorzijde
Achterzijde
13,99
Met 5% studentenkorting
Voor 13,29 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789049805203
Uitgever: Dwarsligger
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Frans de Waal
Druk: 1
Taal: Nederlands
NUR: Literaire non-fictie algemeen

dwarsligger 441

'Zijn we slim genoeg om te weten hoe slim dieren zijn?' van bioloog Frans de Waal gaat over het verschil tussen menselijke en dierlijke intelligentie, en vooral over de vraag hoe we daarachter kunnen komen. De laatste jaren heeft het onderzoek naar dierlijke intelligentie een grote vlucht genomen. Frans de Waal maakt in dit fascinerende en toegankelijke boek de balans op. Hij laat je op een werkelijk andere manier kijken naar wat dier en mens kunnen.

Frans de Waal ( 1948) is een Nederlands-Amerikaanse bioloog, hoogleraar psychologie aan de Emory University in Atlanta en directeur van Living Links, dat deel uitmaakt van het Yerkes National Research Center aldaar. Hij is door Time uitgeroepen tot een van de honderd invloedrijkste mensen ter wereld.

***** "Dankzij de vele overtuigende voorbeelden, de toegankelijke taal en de grote liefde voor het dierenrijk die eruit spreekt, is 'Zijn we slim genoeg om te weten hoe slim dieren zijn?' een groot plezier om te lezen. En we worden er nog wijzer van ook. Het boek heeft alles in zich om een standaardwerk te worden." - de Volkskrant

Lees meer