In mijn dromen DL

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049805128
Uitgever: Dwarsligger
Auteur: Simone van der Vlugt

dwarsligger 434

‘In mijn dromen’ van Simone van der Vlugt is een spannend boek over paranormale gaven en over terrorisme.

Rosalie heeft sinds haar jeugd voorspellende dromen, waar ze van haar strenggelovige ouders niet over mocht praten. Inmiddels is ze getrouwd met Jeroen en werkt ze als kapster in Amsterdam. Tijdens een vakantie in Marrakech droomt ze over een vliegtuigongeluk, waarna ze de retourvlucht wil omboeken. Jeroen wil daar niets van weten en het vliegtuig waarin hij alleen terugkeert stort neer. Terug in Nederland beseft Rosalie dat ze haar dromen niet langer kan negeren. Na een droom over een terroristische aanslag tijdens een evenement in Amsterdam, gaat ze naar de politie. Ze heeft waardevolle informatie om die aanslag te voorkomen, maar er wordt niet naar haar geluisterd. Rosalie beseft dat de tijd begint te dringen.

Simone van der Vlugt is een van Nederlands bekendste schrijvers van thrillers en historische romans. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs. Van de boeken van Simone van der Vlugt werden inmiddels ruim 2,2 miljoen exemplaren verkocht.

**** ‘Een lekker geschreven, ietwat gelaagd, niet al te moeilijk verhaal waar haar fans weer van zullen smullen.’ – Hebban

Lees meer