De duiventunnel DL

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049805074
Uitgever: Dwarsligger
Auteur: John Le Carre

dwarsligger 428

In ‘De duiventunnel. Memoires van een meesterverteller’ haalt bestsellerauteur John le Carré herinneringen op uit zijn rijke verleden in dienst van de British Foreign Service en MI6. Als een moderne James Bond schrijft hij over de Koude Oorlog, terrorisme en corruptie.

Al dertig jaar wordt er over gesproken, nu is het boek er: de memoires van John le Carré. In ‘De duiventunnel’ gaat hij terug naar de beginjaren in Bonn, waar hij werkte voor MI6, de Britse Inlichtingendienst, en beschrijft hij zijn complexe relatie met de Duitsers. Daarnaast schrijft hij over zijn reizen en de mensen die model hebben gestaan voor zijn onvergetelijke hoofdpersonen. Ook is er aandacht voor Richard Burton, Alec Guinness, Yasser Arafat, diverse Engelse ministers-presidenten en zijn ouders.

John le Carré (1931) heeft meer dan vijfentwintig spannende romans geschreven, waaronder ‘De kleermaker van Panama’ (‘The Tailor of Panama’), ‘De toegewijde tuinier’ (‘The Constant Gardener’), ‘The Night Manager’ en ‘Our Kind of Traitor’. Meer weten over de man achter de schrijver John le Carré? Lees dan ‘De duiventunnel’.

Lees meer