Het onzichtbare geluk van andere mensen / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789049803124
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger®

Het onzichtbare geluk van andere mensen van Manu Joseph is een ontroerende, zwartkomische vertelling over de dunne scheidslijn tussen waan en werkelijkheid.

Wanneer de zeventienjarige Unni zich van het leven berooft door van het dak te springen, gaat zijn vader Ousep op zoek naar een verklaring. Waarom kiest een mooie, intelligente jongen met een groot talent voor striptekenen voor zo n stap? Ousep, die twee sigaretten tegelijk rookt omdat drie gewoon te veel is, zoekt klasgenoten van Unni op en vraagt ze naar zijn zoon, wat ze van hem vonden en hoe ze zijn daad verklaren. De zoektocht levert niets op, tot er drie jaar na Unni s dood een pakketje arriveert met een raadselachtige strip die hij op de dag van zijn sprong verstuurde.

Over Manu Joseph

Manu Joseph (1974) woont in New Delhi. Hij imponeerde met zijn debuutroman Slimme mannen, die bekroond werd met de PEN/Open Book Award en de Hindu Best Fiction Award. De roman prijkte daarnaast op de shortlist van de Man Asian Award 2010, the regional Commonwealth Prize 2011 Ă©n de PG Wodehouse Prize for the Best Comic Novel 2011. Het onzichtbare geluk van andere mensen is de tweede roman van Manu Joseph en werd zeer enthousiast onthaald bij De Wereld Draait Door.

Quotes

`Murakami-achtig. het boekverkoperspanel bij DWDD

`Meesterlijk evenwicht tussen tragiek en humor, waardoor de roman origineel, lichtvoetig en toch scherp is. De Morgen

`Manu Joseph is briljant. BBC Radio 4

`Buitengewoon grappig, vindingrijk en teder. starred review Kirkus Reviews

`Een nieuwe, vlammende stem. Vogue

Lees meer