Debet / druk 2

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Debet / druk 2

ISBN: 9789049802981
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger®

In Debet van Saskia Noort wordt het ware geheim van de eetclub eindelijk ontrafeld.

Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer.

Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven lijkt, blijkt een gruwelijke leugen wanneer alle spoken uit het verleden zich een voor een aandienen. Tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door probeert ze de waarheid boven tafel te krijgen. Daarvoor moet ze terugkeren naar de plek waar het allemaal begon: Bergen. Het dorp verkeert in de greep van de economische crisis, evenals Karen en de vriendengroep van toen, de eetclub. Onder aanvoering van Simon, haar ex-minnaar, en zijn vrouw Patricia gaat de strijd om macht, geld en genot onverminderd door. Stap voor stap ontrafelt Karen eindelijk het ware geheim van de eetclub, met gevaar voor eigen leven.

Over Saskia Noort

Saskia Noort zette in 2003 in één klap de Nederlandse literaire thriller op de kaart. Met Terug naar de kust vestigde ze haar naam en sindsdien behoort Noort tot de absolute top van Nederlandse schrijvers. Ze wordt geroemd om haar vertelkunst en haar gave de tijdgeest zeer goed te verbeelden. Haar werk verschijnt in 15 landen en is bewerkt voor film en theater.

Quotes

`De grote kracht van Saskia Noort is de wijze waarop zij haar hoofdpersonen tot leven laat komen. De Telegraaf

`Saskia Noort is de grande dame van de Nederlandse vrouwen thriller. Noort weet de tijdgeest te vangen: overvloed, maar ook het onvermogen tot het aangaan van bevredigende relaties. Die visie geeft haar boeken iets bijzonders. Trouw

Lees meer