Jack Reacher 13 : Sluipschutter

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049802974
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger®
Auteur: Lee Child
Pagina's: 717

In Sluipschutter van Lee Child is wederom een hoofdrol weggelegd voor Jack Reacher, `een van de hardste en meest tot de verbeelding sprekende thrillerhelden , aldus Crimezone.

Zelfmoordterroristen zijn gemakkelijk te herkennen. Ze zijn nerveus; het is tenslotte hun eerste keer. Er zijn twaalf kenmerken waaraan ze voldoen en als Reacher 's nachts in New York in de trein zit met vijf andere passagiers in de coupé, is het een kwestie van afvinken. Vier passagiers zijn in orde. Eentje niet.

Heeft Reacher het bij het rechte eind? Kan hij een aanslag voorkomen? Een ding is zeker: voordat hij het weet is hij onderdeel van het probleem, en dus kan hij niet anders dan besluiten ook onderdeel van de oplossing te worden.

Over Lee Child

Lee Child, auteur van o.a. Lokaas, Jachtveld, De bezoeker, De rekening en Achtervolging, is geboren in Engeland maar woont al jaren in de Verenigde Staten. Child heeft met zijn Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan. In 2013 ontving Lee Child de prestigieuze Diamond Dagger Award voor zijn Jack Reacher-serie.

Quotes

`Open mond, stokkende adem, dichtknijpende ogen, klamme handen. Dit is suspense van de bovenste plank. Child is de onbetwiste keizer van de actiethriller. vier sterren op Crimezone

Lees meer