De schok van de val

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789049802967
Uitgever: Ambo|Anthos
Auteur: Nathan Filer

In De schok van de val van Nathan Filer is Matthew opgenomen in een inrichting. Hij houdt daar een dagboek bij over zijn jeugd. Toen hij negen was, overleed zijn oudere broer Simon: een keerpunt in Matthews leven. Met onderkoelde humor schrijft Matthew op wat hij sindsdien heeft meegemaakt. Hij schrijft over zijn moeder, zijn beste vriend, maar bovenal over Simon. Matthew beseft dat hij een unieke daad moet verrichten om zijn broer te herdenken.

De schok van de val is hartverscheurend, ontroerend en opbeurend tegelijk. Het zal geen enkele lezer, jong of oud, onberoerd laten en een onvergetelijke indruk achterlaten. Nathan Filer heeft met Matthew een personage van wereldformaat neergezet.

Over Nathan Filer

Nathan Filer (1980) werkt in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is hij dichter en schrijft scenario s voor televisie. De schok van de val is zijn debuutroman en wordt direct in 10 landen uitgebracht.

Quotes

`Een prachtig boek dwingend, droevig, grappig, wijs en met een goed hart. Philip Huff

`De schok van de val is een schitterende roman. Ambitieus van opzet en prachtig uitgewerkt, schokkend, aangrijpend en hartverscheurend. Het is zó beeldend geschreven dat het moeilijk te geloven is dat dit een debuut is. Overduidelijk het werk van een groots talent. SJ Watson

Lees meer