Muren van glas: Harde grenzen DL

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049802707
Uitgever: Dwarsligger®
Auteur: Marique Maas

Harde grenzen is het tweede deel in de Muren van glas-serie van Marique Maas.

In Harde grenzen heeft Nadine de Jong gebroken met Daniel Holland. Hij is echter niet van plan om haar op te geven en neemt haar mee naar een exclusief hotel in een prachtig skigebied. In het sprookjesachtige sneeuwlandschap komen de twee dichter tot elkaar. Maar Nadine blijft vragen houden: wat is precies Daniels verhouding met Noa, zijn bloedmooie assistente? En waarom is Michael erop gebrand om Nadine uit Daniels leven te weren?

Tijdens een broeierig verblijf in het zuiden van Spanje wordt Nadine geconfronteerd met de waarheid over haar verslavende minnaar - en met een andere, duistere kant van zichzelf. Ze moet nu definitief een keus maken.

Kan ze Daniel en zijn erotische verlangens aan? Zal ze haar grenzen verleggen?

Marique Maas is een pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef. Waar Verhoef psychologische diepgang en een ijzersterk plot vooropstelt, draait het in de boeken van Marique Maas om puur leesplezier en zinderende erotiek. Het pseudoniem geeft haar de vrijheid om het genre dat met Vijftig tinten groot is geworden, te verkennen en een passend antwoord te geven.

Lees meer