Oorlogskind

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049802486
Uitgever: Dwarsligger®
Auteur: Camilla Läckberg

Oorlogskind - Camilla Läckberg

Oorlogskind van Camilla Läckberg is de vijfde thriller van Camilla Läckberg over politieagent Patrik Hedström en zijn vrouw Erica Falck.

'Een typische Läckberg, spannend en vol vaart. Een thriller die getuigt van intelligentie.' - vier sterren in Veronica Magazine

'Een prachtig boek! De plot zit perfect in elkaar.' - 5 sterren in De Telegraaf

Over Oorlogskind

In Oorlogskind draait het verhaal om Erica's moeder: waarom heeft zij al die jaren een oude nazi-medaille bewaard? Met die vraag blijft Erica worstelen. Uiteindelijk besluit ze de gepensioneerde geschiedenisleraar Erik Frankel te bezoeken, een expert op het gebied van onderscheidingen. Maar Frankel gedraagt zich vreemd en geeft ontwijkende antwoorden. Twee maanden later is hij dood, vermoord. Erica is geschokt. Als ze de dagboeken van haar moeder leest, wordt onthuld waarom haar moeder nooit een band met haar dochters kon opbouwen en waarom ze veranderde van een lieve, zachtaardige vrouw in een kille, afstandelijke moeder.

Over Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs.

Lees meer