Het schaduw effect

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049801496
Uitgever: Dwarsligger®
Auteur: Deepak Chopra, Debbie Ford & Marianne Williamson
Pagina's: 432

Gebruik de kracht van je donkere kant.

Ieder mens heeft schaduwkanten. Als we deze gewoontes en eigenschappen blijven verbergen en ontkennen, dan wordt dit een kracht die in staat is ons leven en dat van anderen te verwoesten. Schaduw heeft daarmee ook effect op de maatschappij, aldus Chopra.Ford spreekt uit ervaring - zij was ooit verslaafd - en maakt inzichtelijk hoe we vrede sluiten met onszelf, anderen en de wereld.Williamson benadrukt de kracht van bidden, boetedoening, vergeving en liefde. Alleen licht kan de schaduw verbannen.

‘Onze schaduw is de persoon die we liever niet willen zijn.’ – psycholoog Carl Gustav Jung

Eepak Chopra (1964) werd geboren in India en woont en werkt in de Verenigde staten. Hij verwierf wereldwijde roem met zijn boeken over filosofie, gezondheid en levenskunst waarin hij oude Indiase geneeskunst met moderne wetenschap combineert. Hij is ook een veelgevraagd spreker over zingeving en spiritualiteit. Het gezaghebbende Amerikaanse tijdschrift TIME Magazine riep Chopra uit tot een van de grootste helden en iconen cvan de twintigste eeuw.

Over de dwarsligger®

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Lees meer