Keerpunten / druk 1

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049801410
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger®

In de eerste achttien maanden van de Tweede Wereldoorlog namen de zes grootmachten Duitsland, Italië, Japan, Engeland, de Verenigde Staten en Rusland tien ingrijpende beslissingen. Beslissingen die bepalend waren voor het verloop van deze oorlog, maar evenzo voor het lot van miljoenen mensen. Kershaw beschrijft de samenhang tussen de meest cruciale beslissingen in deze periode en laat zien hoe door de ene beslissing de andere werd opgeroepen.

Ian Kershaw (1943) is een vooraanstaand historicus en hoogleraar hedendaagse geschiedenis aan de universiteit van Sheffield. Hij geldt als één van de meest prominente onderzoekers van nazi-Duitsland ter wereld.

Over de dwarsligger®

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat ¿ 12 bij 8 centimeter ¿ en lichte gewicht ¿ gemiddeld nog geen 145 gram ¿ is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Lees meer