Emotionele intelligentie / druk 36

Niet beschikbaar
ISBN: 9789049801069
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger®

Daniel Goleman verklaart in heldere en begrijpelijke taal zijn theorie over EQ, het `emotiequotiënt . Hij laat zien dat emotionele vaardigheden, meer dan rationele vaardigheden, van doorslaggevend belang zijn voor succes in werk en relaties en voor ons lichamelijk welbevinden.

Daniel Goleman is psycholoog en was hoofdredacteur van Psychology Today. Hij is de bedenker van het begrip `emotionele intelligentie en van zijn gelijknamige boek daarover werden wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Emotionele intelligentie werd in meer dan twintig talen vertaald. Goleman doceerde aan Harvard University en schreef twaalf jaar lang voor The New York Times over het menselijk gedrag.

Zeer informatief en lezenswaardig. NRC Handelsblad

`Goleman schrijft pakkend: in zijn breed opgezette boek grijpt hij ons allemaal naar de keel. Vrij Nederland

`Goed gekozen voorbeelden uit het dagelijks leven. Het boek leest als een trein. De Psycholoog

`Fascinerend en uiterst leesbaar. Elsevier

Over de dwarsligger®

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Lees meer