Daglicht / Druk 6

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789049800031
Uitgever: Dwarsligger®
Auteur: Marion Pauw
Pagina's: 513

Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje.

Ray is veroordeeld voor de moord op zijn buurvrouw en zit zijn straf uit in een tbs-kliniek. Hij houdt bij hoog en bij laag vol dat hij onschuldig is.

Op het eerste gezicht lijken Iris en Ray weinig met elkaar gemeen te hebben, maar dat verandert wanneer hun wegen elkaar kruisen. Iris is geneigd Ray te geloven en belooft hem te zullen helpen om herziening te krijgen in zijn zaak. Wanneer Iris op onderzoek uitgaat, komen er echter steeds meer feiten aan het licht die Ray als de dader aanwijzen.

Een ongewone en goede thriller. Spat van de pagina's af.4 sterren in Algemeen DagbladMeeslepend, ontroerend, slim en spannend tot op het bot. Crimezone.nl

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat - 12 bij 8 centimeter - en lichte gewicht - gemiddeld nog geen 145 gram - is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Lees meer