Wat te doen als iemand sterft / Druk 7

Voorzijde
5,95
Met 5% studentenkorting
Voor 5,65 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789049800024
Uitgever: Dwarsligger®
Auteur: Nicci French
Pagina's: 535

Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde omkomt bij een auto-ongeluk. Milena, een onbekende vrouw die bij Greg in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Alles wijst erop dat de twee een verhouding hadden.

Ellies vrienden willen haar helpen de draad zo snel mogelijk weer op te pakken. Maar hoe doe je dat als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet blijkt te kennen? Ellie wil weten wie Milena was en wat er op die noodlottige dag precies gebeurd is. Hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en de noodzaak om de waarheid – hoe pijnlijk die ook is – te kunnen loslaten.

‘Weer een prachtig gecomponeerd verhaal. Een nieuw pareltje aan de kroon van dit schrijversechtpaar.’ – Plantagebooks.nl

‘Opnieuw een huzarenstukje. Chapeau!’ – Crimezone.nl

‘Nicci French, het schrijversechtpaar dat sinds 1997 de thrillerwereld een ander aanzien heeft gegeven.’ – NRC Handelsblad

Lees meer